Beszéljük a koraszülésről

Egy összefogás eredménye

avagy üzenetek a nagyvilágnak

2018. november 01. - RáczBetti

Nem sokkal ezelőtt, egy közös projektbe kezdtünk a koraszülött világnap kapcsán Nagy Líviával (a Melletted a helyem Egyesület alelnökével). Gondoltunk egy merészet és megkértünk érintett anyukákat/apukákat, hogy üzenjenek valamit a világnak, koraszülőként. 

 

a_fddgrs.png

 

Szia!

Ha most először jársz a blogon szeretettel köszöntelek!

Valószínűleg okkal vagy itt, így arra biztatlak, hogy nézz körül nálam és szemezgess a többi bejegyzésből is. Biztosan találsz majd számodra hasznos információkat, történeteket, és egy kis inspirációt.

Ha pedig sorstársakkal is megosztanád történeted, csatlakozz zárt csoportunkhoz a Facebookon, amit Beszéljünk a koraszülésről néven találsz meg.

Örülök, hogy itt vagy! Most már nem vagy egyedül!

 

És akkor a mai témánkról:

 

Egy pozitív és egy negatív gondolatot, amit megosztanál a világgal!

 

Ez volt az a bizonyos kérdés amit feltettem a Facebookon zárt csoportjainkban, és szinte azonnal záporozni kezdtek a hozzászólások. Többen elmesélték mennyire felkavaró, ugyanakkor jó érzés volt írni és remélik a tudnak segíteni ezzel sorstársaiknak.

Én azt látom, hogy minden sor mögött egy-egy igazán nehéz történet van, éppen ezért megtisztelő a bizalom és lelkesedés amivel megajándékoztak minket az résztvevők.

 

 

1t.png

 

Hihetetlen jó érzés volt látni, hogy özönlenek a gondolatok!

 

Ebből az összefogásból született meg  tehát az a fantasztikus dolog, amit idén novemberben - a koraszülöttek világnapja kapcsán - minden nap láthattok a saját oldalaimon (Facebook - Beszéljünk a Koraszülésről, valamint Instagram - @beszeljunkakoraszulesrol) és a  Melletted a helyem Egyesület Facebook oldalán.

 

 

2e.png

 

Mi a célunk ezzel?

 

Szeretnénk, ha minél több emberhez eljutna ez a sok-sok üzenet, és ha minél többen beszélnénk a koraszülésről. Szóval ha Te is továbbítod ezeket a gondolatokat, hálásak leszünk érte, mert így még többek olvashatnak erről a nagyon fontos témáról.

 

 

hztsad.png

 

 

A magam részéről öröm volt elkészítenem minden egyes képet, még akkor is ha időnként a könnyeimmel küzdöttem.

Hálás köszönet érte a szülőknek/Nektek!!! Jó látni, hogy ennyi embert foglalkoztat a téma és ilyen sokakat megmozgat.

 

 

hljozkt.png 

 

 

Csatlakoznál?

 

Ha pedig Te is megosztanál velünk egy pozitív és egy negatív gondolatot koraszülésed kapcsán, írj bátran a beszeljunkakoraszulesrol@gmail.com email címre és név nélkül megosztásra kerül a Te üzeneted is

 

 

 hgaelj.png

 

 Köszönöm, hogy elolvastad ezt a bejegyzést! Ha teheted oszd meg minél több érintettel és érdeklődővel!


 

Fontos!

Nem vagyok szakértő! Ez a blog informáló jellegű. Saját véleményemet, tapasztalatomat, az általam gyűjtött- és fontosnak tartott ismeretanyagot tartalmazza. Köszönöm hogy ezt figyelembe veszitek.

Ha észrevételed vagy javaslatod van, kérlek oszd meg velem a beszeljunkakoraszulesrol@gmail.com email címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://koraszulottek.blog.hu/api/trackback/id/tr5214373895

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása