Beszéljük a koraszülésről

10+1 motiváló idézet, amit minden koraszülőnek látnia kell!

2019. január 07. - RáczBetti

Akkor se veszítsd el a hited, amikor semmi sem úgy alakult, ahogyan azt tervezted. Íme egy kis motiváció.

10_1_idezet.png

 

 

Szia!

Ha most először jársz a blogon szeretettel köszöntelek!

Valószínűleg okkal vagy itt, így arra biztatlak, hogy nézz körül nálam és szemezgess a többi bejegyzésből is. Biztosan találsz majd számodra hasznos információkat, történeteket, és egy kis inspirációt. Örülök, hogy itt vagy! Most már nem vagy egyedül!

 

Ebben a posztban pedig összegyűjtöttem Neked néhány hasznos gondolatot.

 

Tudom, a motivációs idézetek ma már nem annyira divatosak, sőt sokszor idegesítőek is. Ugyanakkor azt is tudom, hogy amikor egy koraszülő napokat, heteket, hónapokat tölt el kórházban a gyermekével, bármilyen kapaszkodó jól jön. Akár egy szó, egy mondat lendületet adhat ezekben a nehéz időkben.

 

Szóval ha Te is éppen ilyen helyzetben vagy és már úgy érzed fogy az erőd, akkor olvasd el az alábbi idézeteket. Talán éppen az egyik segít majd átlendülni a holtponton.

 

adult-art-baby-235243.jpg

fotó: pexels

1. "Semmi sem lehetetlen. A világ azt mondja magáról: igenis lehetséges!" (Audrey Hepburn)

 

2. “Adj neki szárnyakat és segíts neki repülni!”  (Erica Ramsey)

 

3. “Vannak pillanatok, amikor egy szülő rájön, hogy nem olyan szülővé kell válnia, amilyen mindig is szeretett volna lenni, vagy amilyet mindig is kívánt magának. Az a dolgunk, hogy olyan szülők legyünk, amilyenekre a gyerekünknek szüksége van, amilyet az ő életének és természetének egyedisége kíván.” (Ayelet Waldman)

 

4. "Az anyaság lényege, hogy azt a gyereket neveld szeretetben, akit kaptál, nem azt, akit előre elképzeltél. Hogy megértsd: ő pontosan az az ember, akinek lennie kell. És ha szerencséd van, ő lehet a tanár, aki azzá nevel, akivé neked lenned kell.”  (Joan Ryan)

 

5. "A koraszülött csecsemő apró és törékenynek tűnik, de soha ne becsüld alá bátorságát, erejét és határozottságát." (Julia Toivonen)

 

adorable-baby-cute-69096.jpg

fotó:pexels

6. "Hittel tedd meg az első lépést! Nem kell hozzá látnod az egész lépcsőt, csak az első lépcsőfokot." (Martin Luther King)

 

7. "Az ember mindig ember, bármilyen kicsi legyen is!" (Dr Seuss)

 

8. "Légy büszke arra, ameddig eljutottál, és bízz abban, hogy még messzebbre juthatsz."

(Christian Larson)

 

9. "Néha egy tragédiában találjuk meg életünk célját." (Robert Brault)

 

10. "Kétféleképpen élheted az életed. Élhetsz úgy, mintha semmi nem lenne csoda, és élhetsz úgy, hogy minden az." (Albert Einstein)

 

10+1 "A nagy utazások kis lépésekkel kezdődnek." (Ismeretlen)

 

adorable-baby-blanket-1455404.jpg

fotó:pexels

Szóval szeretném ha tudnád, hogy nem egyedül küzdesz ezekkel a nehézségekkel. Mi, akik már megéltünk hasonló helyzeteket, pontosan tudjuk milyen nehéz újra és újra erőn felül küzdeni.

Ha pedig szívesen tartoznál egy olyan támogató és elfogadó közösséghez, ahol tudják miről beszélsz, mit érzel és min mentél keresztül, akkor kattints a linkre és csatlakozz zárt Facebook csoportunkhoz vagy az Instagram oldalamhoz.

motherhood_kfhjdsyjfv.png

A bejegyzés trackback címe:

https://koraszulottek.blog.hu/api/trackback/id/tr6614543550

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása